Workshops

De afgelopen jaren hebben honderden mensen deelgenomen aan een kennismakingsworkshop. Enkele resultaten vind je op onze homepage onder ‘workshop resultaten’.

Op de kennismakingsworkshops wordt een spiegeltje (ca 25 x 25 cm), theedoosje of fotolijst gemaakt. U kunt ook een waxinelichtjes houder of onderzettertjes maken. Het is maar net wat er op voorraad is.

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. De workshops tijdens de winkelopeningstijden gaan altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Wel minstens drie dagen tevoren aanmelden i.v.m. onze andere bezigheden. ‘s Avonds moet het groepje minimaal 4 deelnemers tellen.

Er staan geen workshop data op deze site, workshops zijn vrijwel dagelijks mogelijk. Prik een datum en informeer naar de mogelijkheden. De middagworkshops zijn van 13.30 tot ca. 16.00 uur, de avondworkshops van 19.00 tot ca. 21.30 uur.

U bent tijdens de openingstijden van de winkel ook welkom voor een vervolgworkshop. Dat kun je bij wijze van spreken zelfs alleen doen. Ik help je dan op weg met een zelf gekozen project. Deelname kost € 10,- exclusief materiaal.

 • Workshops met driegangendiner

Het minimum aantal deelnemers hiervoor is vier. Het diner wordt verzorgd door mijn man Wessel die nu met pensioen is, maar een cateringbedrijf heeft gehad. Het menu:

 • Vooraf: gebakken peer met zoete aardappel en Parmezaanse kaas;
 • Hoofdgerecht: keuze (per groep) uit 1. Spaghetti met bejaarde Reypenaer en paling; 2. Mosselen op 2 manieren bereid (Zeeuw en Spaans, niet in de lente); 3. Bobotti, Zuid-Afrikaans gerecht met eieren, gehakt, mango, kerrie etc.; 4. Gumbo, gerecht uit New Orleans met garnalen, kip, chorizo, cajunkruiden en groenten met rijst als basis; 5. Bougattini Amatriciana, een overheerlijk pastagerecht waar mijn vriendinnen altijd voor kiezen.
 • Dessert: een heerlijke Pavlova met veel vers fruit.

Voor dit concept betaalt u inclusief mozaïekworkshop, alle materialen, diner, twee glazen wijn/fris en koffie/thee 55 euro.

 • Kennismakingsworkshop
  € 25,- incl. materiaal, koffie/thee, fris. U krijgt tegelvoeg en instructies mee om het project thuis te voegen. Wilt u dat wij voegen en u uw werkstuk later kant en klaar ophaalt, dan kost de workshop € 28,-. Voor afwijkende keuzes wordt mogelijk iets extra’s gerekend.
 • Vervolgworkshop
  € 10,- excl. materiaal.
 • Workshop met driegangendiner
  € 55,- inclusief materiaal, driegangendiner en twee glazen wijn of fris tijdens het diner.
 • Beginners workshop met uitgebreide lunch
  € 37,50 inclusief materiaal.