Dordrecht

Workshops

De afgelopen vijftien jaar hebben honderden mensen deelgenomen aan een kennismakingsworkshop. Enkele resultaten vind je op onze homepage onder ‘workshopresultaten’.

Op de kennismakingsworkshops wordt een spiegeltje (ca 25 x 25 cm), theedoosje, of fotolijst gemaakt. U kunt ook kiezen voor een tissuedoos, daar wordt echter 3 euro extra voor in rekening gebracht. U kunt ook een waxinelichtjeshouder maken, daarvan staan nog geen foto’s op de site.

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. De workshops tijdens de winkelopeningstijden gaan altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Wel minstens drie dagen tevoren aanmelden i.v.m. onze andere werkzaamheden. ’s Avonds moet het groepje minimaal 4 deelnemers tellen.

Er staan geen workshopdata op deze site, workshops zijn vrijwel dagelijks mogelijk. Prik een datum en informeer naar de mogelijkheden. De middagworkshops zijn van 13.30 tot ca. 16.00 uur, de avondworkshops van 19.00 tot ca. 21.30 uur.

U bent tijdens de openingstijden van de winkel ook welkom voor een vervolgworkshop. Dat kun je bij wijze van spreken zelfs alleen doen. Ik help je dan op weg met een zelf gekozen project. Deelname kost 10 euro exclusief materiaal.

Workshops met driegangendiner

Het is ook mogelijk een driegangendiner bij ons te nuttigen na een middagworkshop of voorafgaand aan een avondworkshop. Het minimum aantal deelnemers hiervoor is vier. Het diner wordt verzorgd door cateraar Chef en Sloof (www.chefensloof.nl).

Het standaardmenu is:

  • Vooraf: gebakken peer met zoete aardappel en Parmezaanse kaas;
  • Hoofdgerecht: in de oven gegaarde runderzijlende, witlof in kloosterbier gegaard, knolselderijmousseline met een touch van truffel en een Gratin Dauphinois;
  • Dessert: Crême Brulée.

U kunt in overleg met de kok ook een ander diner samenstellen en uiteraard wordt rekening gehouden met diëten en vegetariërs. Voor dit concept betaalt u inclusief mozaiekworkshop, alle materialen, diner, twee glazen wijn/fris en koffie/thee 49,50 euro.

 

 

 

Dag-workshops behoren ook tot de mogelijkheden, met daarbij een uitgebreide lunch. Kosten: 20 euro exclusief materiaal. Neem daarover apart contact met ons op, per e-mail of telefonisch.

Ook workshops op locatie kunnen wij verzorgen mits de afstand redelijk is en het aantal deelnemers tenminste 15 bedraagt. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Wij verzorgen ook workshops in de Ardennen, niet alleen mozaiek, maar ook schilderen. Voor meer informatie klikt u HIER.

[sws_ui_tabs ui_theme=”ui-smoothness” size=”665″][tabs_panel title=”Adres“]Voorstraat 128 Dordrecht.

Komt u per auto? Parkeer op de Marienbornstraat.

Toets Marienbornstraat 20 in op de tomtom en u komt aan de goede kant van de stad terecht.

Steegje doorlopen, rechtsaf en u bent er! [/tabs_panel] [tabs_panel title=”Kosten“]

Kennismakingsworkshop

25 euro incl. materiaal, koffie/thee, fris. U krijgt tegelvoeg en instructies mee om het project thuis te voegen.

Wilt u dat wij voegen en u uw werkstuk later kant en klaar ophaalt, dan kost de workshop 30 euro.

Voor afwijkende keuzes wordt mogelijk iets extra’s gerekend

Vervolgworkshop

10,- excl. materiaal

Workshop met driegangendiner 

49,50 inclusief materiaal, driegangendiner en twee glazen wijn tijdens het diner.

Dagworkshop met uitgebreide lunch

20 euro exclusief materiaal.

[/tabs_panel] [tabs_panel title=”Aanmelden“]

Stuur een e-mailtje naar renee.wouwenaar@planet.nl

of bel naar:

  • 078-6187941
  • 06-29603261

[/tabs_panel]

[tabs_panel title=”Ardennen Workshops“]

Wij verzorgen ook workshops in de Ardennen in Les Moineaux; een gezellige Bed and Breakfast (chambres d’hôtes).

Les Moineaux is een karakteristiek Ardeens huis gelegen in Maboge, een dorpje aan de Ourthe, en ligt op 6 kilometer afstand van de grotere en toeristische plaats La Roche-en-Ardenne, op de weg naar Houffalize.

Wandelen, wielrennen, mountainbiken, kajakken of gewoon genieten van de mooie en nog ongerepte natuur. Op 3 – 4 uur rijden van de drukke Randstad vind je hier nog paradijselijke rust.

  • Voor meer informatie klikt u HIER.

[/tabs_panel]

[/sws_ui_tabs]

Mozamuse v.o.f.
Voorstraat 128
3311 ER Dordrecht
Tel. 078-6187941
Email